Wednesday, June 23

Experience Extraordinary Western Australia.

Jom experience the extraordinary Western Australia ! . . . . . . Mesti korang-korang tengah fikir, "Apa kejadahnya SakiraLicious tengah kepoh about ni ?". Kan ? Kalau bukan pun, kan² je larh. Hehe :)

Sebenarnya, aku tulis post ini as a token of appreciation for the current buffered earning in my blog. Niat untuk menulis a post on buffered earning yang diberi oleh Nuffnang dah wujud dari mula adanya buffered earning ku yang paling lama, iaitu Olympus Pen E-PL1. Tetapi, niat itu tidak ku dapat conductkan sebab time tu ada jer post² lain yang nak dipostkan. Heh !

Conclusion, now I have the time to post sebab kekeringan idea untuk memblog. So, in this entry of mine saya akan review serba sedikit mengenai the buffered earning yang sedang running . . . ehh ; bukan ! Yang sedang staying in my blog for now :)

AirAsia Perth [SkyScraper]

The buffered earning is basically about flying from Kuala Lumpur to Perth and from Perth to Kuala Lumpur. The ticket price for each is as low as RM 249.00 ! Those yang ada travel budget, suka experience extraordinary trips boleh larh give Western Australia a try.

The details on this trip is as the following ;
  1. Booking Period : 18 June 2010 - 24 June 2010
  2. Travel Period : 20 July 2010 - 14 November 2010
  3. Travel Notes :
    • Advanced booking required.
    • Fares are not available during embargo period.
Of course ada terms and conditions applied. For further details do drop by here.

You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Ad : Don't forget to join contest Hidup Untuk Memberi. Hadiah Acer Aspire One untuk 2 orang pemenang. Tarikh tutup - 31 Dec 2010. Hurry up and join now !

1 comment:

Eyriqazz said...

teringin nak bercuti di Australia..member2 ckp best..dah ramai yg pergi sana...