Friday, June 11

A Quick Update.

Lama gak kan saya menghilang ? Dah nampak lima ekor spiders dah in my blog tadi. Bersawang habis SakiraLicious sebab tak update blog for 5 days in a row. Cheh !


Terima kasih bebanyak to all those yang sudi singgah when I wasn't around. Seriously, thank you ! I really-really appreciate korang dropping by my blog once in a while. Again, thanx :)

As you all already know, kalau korang have been reading my earlier posts larh . . . I sambung belajar. Monday, 7 June dah start classes dah. Still blur-blur gila nak mampus lagi at my U buat masa ini. Banyak gila benda kena urus.

Time Diploma dulu, semua benda diuruskan untuk kita. Time Degree lain gila. Semua benda kita yang kena usaha uruskan sendiri. Sampaikan nak connect to the internet pun kita yang kena cari jalan. Sebab tu larh I wasn't able to blog all this while. Adeh !

Anyways, hari ini kitaorang [me and my roommates] berjaya mendapatkan internet for our room. Yeah ! So, esok lusa akan ada larh new posts on me as a student at MMU, Cyberjaya. Korang tunggu je larh ekk ?

Esok [I mean today] kelas 8 pagi. Adios !

You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Ad : Don't forget to join contest Hidup Untuk Memberi. Hadiah Acer Aspire One untuk 2 orang pemenang. Tarikh tutup - 31 Dec 2010. Hurry up and join now !

4 comments:

Hasrol Nizam said...

selamat memulakan hidup baru di MMU tu.. :D

Sir Marcello said...

ramai betul masuk mmu...hajat hati nak study kat sana tak kesampaian...hahaha...terkenang kisah lama lah plak..

hah tahu takpe..istilah spoon-feeding dah tak wujud time degree...patutnya xyah wujud time diploma or secondary school...


jom komen:
Masjid Jamek & Si Budak Setan

Sakira said...

@5020865690022255983.0
Terima kasih ! :)

Sakira said...

@467847802001745704.0
Asal hajat tak sampai ?

Istilah spoon-feeding memang tak patot wujud, ever ! Sekarang ini mula larh terumbang-ambing mencari jalan. Ececeh ! ;)