Saturday, June 5

Kontest Nak Menang Blackberry.

Ingat tak in my earlier entry I ada mention tentang wanting to join a contest ? Contest yang memang dah lama nak join dah, tapi tak terjoin-join sebab busy. Well people, this is it ! Contest nak menang Blackberry yang dianjurkan oleh Toh Tuan Tanah [TTT] who blogs at porttuantanah.com.

The syarat-syarat of this contest is real easy. Tangkap 3 gambar melakonkan watak Abe, TTT and diri sendiri memegang signboard website porttuantanah.com. For further details do drop by here.

I tried thinking of many ideas to join this contest. Really. But fail kott. TTT suruh posing maut, I cannot larh. Haha ! I berani nak membuat banner maut jer. Kononnya larh. The picture below is my attempt on joining the contest.

Click on the image for a better larger view.

Mula-mula konon-konon nak buat Akon mewakil-ing Abe, Fergie mewakil-ing TTT and Vanessa mewakil-ing me. Tapi baca syarat TTT, kena semua orang yang sama. And I was-was sikit sama ada boleh guna non-living things as models or not. Haha ! So last-last main bedal jer posing dengan the signboard created. Heh ;)

Well, I taktau larh whether I ada chances in winning this contest or not as there are a lot of competitors out there yang hebat-hebat belaka. So, yeah. I just submit with a not so harapan tinggi in winning a Blackberry. Kononnya ;p

Click on the image for a better larger view.

So, yeah. Ku sudah join contest yang ku dah lama ingin join. Menang-kalah ialah adat contests. I have nothing against the outcome. But I am crossing fingers on this ! Heh ;)

To TTT : Signboard yang I buat susah-payah itu rasa macam sayang pula nak buang. Bagi your mailing address, nak pos. Hehe !

You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Ad : Don't forget to join contest Hidup Untuk Memberi. Hadiah Acer Aspire One untuk 2 orang pemenang. Tarikh tutup - 31 Dec 2010. Hurry up and join now !

7 comments:

TTT said...

hye sakira ;)

wah pinky2!i like!
hehe

TTT amik yang kedua k..
sebab unik sgt

jap lagi TTT letak kat blog

Tq, tc , n gd luck dear :)

pa..hehe nak pos ke?

Aidi-Safuan said...

good luck! :)

sensei14 said...

unik..mnarik!

gooseberries said...

gud luck shak..yeah!! =)))

ayie said...

gudluk! hehe

Sakira said...

@7641644646641913122.0
Thanq ! :)
Kalau TTT nak I poskan, I poskan aja ;)

Sakira said...

Aidi-Safuan, sensei14, gooseberries, ayie : Thanq3 ! :)