Friday, May 14

Aku Memang Tak Reti Duduk Diam. Cheh !

Ohh seriously. Aku memang tak reti duduk diam. Duduk lama-lama takleh, diri lama-lama takleh. And pandang layout blog I yang agak keserabutan sebelum ini pun takleh. Cheh !


I rasa I memang takleh with a 3 column blog layout. Seriously. Tak serasi, tak ngam, dan sama waktu dengannya. Cheh ! So, apa lagi. Aku yang tak reti duduk diam ini pun meneruskan pencarian dan pengcodingan blog layout. And this is the result.


Again I wanna repeat, aku bukan budak pink. Honestly, I tak berapa suka the color pink. Tapi entah kenapa in blogging world, I keter-pink-an. Maybe the color is sweet kot. Or maybe the color secara logically represents a girl kot. Hah ! :)


That was the original template design yang diguna for SakiraLicious. Edit-edit-edit, dah jadi macam ini. LOL ! Kalau korang nak download the template above, you can do so here. And please, leave me your opinion mengenai my layout baru. Appreciate it much ! :)

Note : Ini entry ngok-ngek. I tau. Haha !

Ad : Don't forget to join contest Hidup Untuk Memberi. Hadiah Acer Aspire One untuk 2 orang pemenang. Tarikh tutup - 31 Dec 2010. Hurry up and join now !

8 comments:

se7en said...

biase ar tu..kekadang tgk blog org lain lgi cun rase mcm jeles plak..xpe ar..jnji ade blog..

Roronoa Zoro said...

oklah nie.. aku pon suke je pakai 2 column.. nmpak kemas n senang nak kemaskan jugak.. haha.. kalo 3 column banyak keje nak wat.. =P

Aidi-Safuan said...

haha...same la kita! tak suka 3 column gak. dulu lame gler carik layout yang ade 2 column. rupanya just tukar html jer. -_-"

~Bloggerina~ said...

i love my current template,cuma ruang post plak slim bebenor..

AnWaRnAiM said...

ha3 yg dulu ok..yang ini pOn ok jgak...he3

hudhud said...

hehe mmg pening kan pilih layout. i dulu macam2. last last jadi mcm sekarang ni. puas hati haha

nanie ;) said...

dh ok dh..
dh chantek dh :)

ilyani said...

dulu pun tak suka 3 column.. but now I mcm okey je.. senang letak nupnang kat atas sidebar & tak perlu alih element2 penting lain ke bawah.. dua2 duk atas! heeh.

layout fancy tu penah nak guna utk my blogshop aritu.. tapi tak jadi :)