Saturday, May 22

Dirogol Berpuluh Kali - Gambar Bogel & Aksi Ghairah Dirakam.

Remaja lari rumah untuk menemui kekasih dirogol oleh kekasihnya sendiri. Nak cakap 'Ohh, pity that girl !' pun ada, nak cakap 'Padan muka kau !' pun ada. Haih~

KUALA LUMPUR : Pengorbanan cinta seorang gadis berusia 15 tahun yang sanggup menempuh perjalanan dari utara tanah air hingga ke ibu kota untuk menemui kekasih hati bertukar menjadi satu mimpi ngeri buat dirinya apabila dia dijadikan mangsa pemuas nafsu teman lelakinya itu.

Malah, perbuatan keji terbabit turut dirakam teman lelakinya itu sebelum dia mengugut akan mengedarkan gambar bogel berkenaan membuatkan mangsa mula gelisah.

Bagaimanapun, mangsa yang tidak keruan itu akhirnya cuba melarikan diri sebelum ditemui anggota polis yang kebetulan membuat rondaan di kawasan Ulu Klang, Ampang sebelum pemeriksaan mendapati dia pernah dilaporkan hilang oleh ahli keluarganya di Perlis sejak tiga bulan lalu.

Menurut sumber, selepas siasatan dilakukan, gadis berkenaan mendakwa sepanjang tempoh dia menghilangkan diri itu, dia sebenarnya mengikut teman lelakinya itu.

“Gadis berkenaan turut memberitahu yang sepanjang tempoh itu, dia menjadi mangsa pemuas nafsu lelaki berkenaan dan akhirnya mula menyesali perbuatan itu.

Full news ; here.
Gadis berumur 15 tahun with a lelaki berusia awal 20-an. Haih. Budak-budak zaman sekarang . . . Memang betul larh kott lagu Taylor Swift - Fifteen. Pernah dengar tak ?
'Cause when you're fifteen and somebody tells you they love you,
You're gonna believe them.
Kelakar larh ! Umur baru 15 dah pandai berloving-loving. Sampaikan sanggup lari dari rumah and ikut mamat tu. Kan dah kena dah ? Dirogol berpuluh kali, gambar bogel and aksi ghairah dirakam, and such.

There was one part in the news yang memang caught my attention . . .
Sumber terbabit berkata, susulan daripada laporan yang dibuat, polis menahan seorang lelaki berusia awal 20-an bagi membantu siasatan.

“Lelaki terbabit yang juga anak kepada seorang anggota polis ditahan di rumahnya di Ampang sejurus mangsa membuat laporan,” katanya.
Anak kepada seorang anggota polis ? Biar betul ?!

Ad : Don't forget to join contest Hidup Untuk Memberi. Hadiah Acer Aspire One untuk 2 orang pemenang. Tarikh tutup - 31 Dec 2010. Hurry up and join now !

6 comments:

saya_arief said...

dunia dah tua..

FatinSyahirah said...

anak polis? no komen.

ardinihumaira said...

Astaghfirullahalazim..

apa nak jadi dengan remaja sekarang... baik lelaki mahu pon perempuan.. perempuan tatau jaga maruah,. lelaki perosak maruah. semoga mereka yang terlibat menginsafi kekhilafan diri..

Aidi-Safuan said...

hahah...dah tuh ingat anak polis baik ke? tak jugak~

fndrocka said...

berani budak tu..tapi sayangnya berani kerana sesuatu yg tak diredhai..moga ada peluang kedua untuk dia

Latest Entri : Peristiwa Subuh

akuzle said...

salam....

generasi kiter now neh berani x bertempat... inilah sudahnyer... hopefully dier dpt pengajaran n iktibar juger utk yg lelain...