Sunday, May 9

Contest : Senyuman Paling Menawan.

Aku bukan larh 'cantik menarik tertarik kau memang da bomb' kinda girl. Seriously. But I tertarik, yeah . . . tertarik to join this contest yang dianjurkan oleh Chenta Zetty. And the picture below is my kononnya senyuman paling menawan.

Pulau Besar, Melaka ; 05-11-2009

I didn't choose that picture for this contest, my sister did. I didn't capture that picture either, my sister did. I edited the picture though. Pfft. It was a candid shot of me laughing at something my sister said. Aku sendiri tak perasan bila masa budak tu take this picture. Heh :)

I suka senyum sebab tak suka muram. Seriously. Bila muram semua benda confirm tak jalan. Semua benda confirm tak betul. Semua benda confirm muram larh. So yeah, I suka senyum sebab tak suka muram.

4 orang saya nak tag untuk mencuba contest ini (out of ShoutMix) ialah :
Best of luck, okay ? Dan to korang-korang di luar sana, tunggu apa lagi ? Jom join and memeriahkan lagi contest ini !


Ad : Don't forget to join contest Hidup Untuk Memberi. Hadiah Acer Aspire One untuk 2 orang pemenang. Tarikh tutup - 31 Dec 2010. Hurry up and join now !

3 comments:

ApekxHensem™ said...

aiyaa lu...bia butui??apek laki buleh joon ka??kuikuikui

Miz Kadiah said...

ok la tu..

Hasrol Nizam said...

first time tgk gambar tuan punya blog ni.. =)
kontest kan? gudluck eh..