Saturday, May 1

Jenis-Jenis Anonymous [Part 2].

Since korang dah tahu dah siapa itu Anonymous and Anonymous yang baik, kali ini SakiraLicious ingin menerangkan pula tentang jenis Anonymous yang lagi satu. Iaitu Anonymous yang jahat atau evil. Ini adalah solely based on pemerhatian saya yang tersendiri. Kalau ada silap and salah, tolong tegur.

Anonymous yang jahat dapat dilihat frequently oleh kita semua in blogosphere. This type of Anonymous selalunya mengcomment in a rude manner dalam blog yang dikunjunginya. Sometimes they comment in blog entries and sometimes dorang just leave a hatred footstep in ShoutMix or CBox.


Anonymous's yang jahat ini selalunya berbuat begitu untuk mengexpresskan ketidakpuashatian mereka terhadap sesuatu entry yang diutarakan oleh seseorang blogger. Atau hanya semata-mata untuk menghentam bloggers yang mereka kurang suka.

All of these Anonymous's comments are selalunya bersifatkan untuk mendrop-down semangat blogging in a certain blog author's self. They usually comment secara very the rude, yang mana kadang-kadang tidak boleh diterima oleh the blog authors and readers di luar sana.

Note : Stay tune at SakiraLicious to read every single thing I have to say about Anonymous. 

Ad : Don't forget to join contest Hidup Untuk Memberi. Hadiah Acer Aspire One untuk 2 orang pemenang. Tarikh tutup - 31 Dec 2010. Hurry up and join now !

16 comments:

Leelee said...

hurm. . .

tehr said...

baik jahat baik jahat...
semuanya bercampur aduk

kekadang...
yg nampak baik tu, jahat
yg nampak jahat pulak, baik

Sir Marcello said...

evil anon..selalunya mereka yang berfikiran sempit...ataupun..si pembaling batu sembunyi tangan...

pandai berkata-kata...tp takut dalam realiti~

Alynn Notnot said...

gua tak penah lg kena teruk dgn anonymous ni.

uncle said...

bagus penerangan sakira ttg annymous nih..dapat gak imlu di pagi hari..jika ada sahabat yg bertanyakan uncle hal ni..nanti uncle akan divertkan ke sini ek.

FITRIHADI said...

annoyingmouse ni takde keja dah kot nak psycho blogger2..adoiiii

(Video) Wah Mengancam Siot Rozita Che Wan Tayang…

MuNsYi SaMa said...

tp anon yg jahat selalunye komen bukan niat nk perbaiki silap author tu..memang saje2 nk komen kasi panas sket. pendek kata, jeles dgn author tu.

xpenah dpt hatred comment lg. maknanye kne tulis benda2 yg org xleh argue la..huhu

Aidi-Safuan said...

aidi pernah dapat mesej tak puas hati anonymous nih sebab aidi ada "review" 1 geng time kat uniten dulu. haha... lagi ganaz! :p

cEro said...

sakit ati dgn anon ni..
mmg dasar pengecut..
kalo bagus sgt, knapa tak tinggal link ke, hape ke..
bley ar lawan blek..

Sakira said...

@8837592875100995999.0
Sememangnya ! Statement anda itu pendek, tapi tepat to the point :)

Sakira said...

@2114977461370091949.0
Gua pun tak kena teruk lagi. Biasa-biasa aja :)

Sakira said...

@2475060331408248964.0
Terima kasih Uncle ! :)

Sakira said...

@4822863455354284550.0
Ahuh ! Keje nak bring down semangat blogging jer. Adoih.

Sakira said...

@7235432585280082899.0
Yes ! Dorang selalunya jeles atau just tak puas hati dengan some certain bloggers. So setiap benda dorang nampak in that blogger punya blog - salah. Ada jer nak kutuk. Pfft.

Sakira said...

@1835108134531265078.0
Haa, yang bab-bab review ini - kalau tuan punya badan nampak ; of course panas ;p

Sakira said...

@2445690279366127190.0
Sebab dorang tak bran nak lawan balik. Haha ! :)