Thursday, February 4

Baby Face Contest.

This entry is for a contest yang dianjurkan oleh Pretty Zaza.

Apa yang perlu dibuat :
  • Buat entry di blog anda berkenaan contest ini dan letakkan gambar anak anda berposing manja cam contoh gambar kat banner contest di atas tu. (Tak manja pun takpe la, janji muka baby ! Camner posing pun, tetap nampak comel.)
  • Anak anda boleh berposing di mana-mana saja . . . tapi, sila close-up bahagian muka saja tau ! (Kata, 'Baby Face' contest. Mesti la kena fokus kat muka, kan ?!)
Terma dan Syarat :
  1. Terbuka kepada semua pem'blog'-pem'blog' yang ada.
  2. Add blog Pretty Zaza dalam blog list anda. (Sesiapa yang belum jadi follower)
  3. Letak banner contest di sidebar blog anda dan banner mestilah di'link'kan terus kepada entry contest ini.
  4. Umur anak-anak anda mestilah dari 1 hari hingga 6 tahun.
  5. Letak gambar anak anda berserta nama, umur dan jantina. (Secara otomatiknya anak anda akan dikategorikan kepada dua kategori : Baby Boy & Baby Girl, mengikut jantina mereka)
  6. Setelah setiap entry, sila tinggalkan jejak di bahagian komen supaya Pretty Zaza boleh menjengah entry anda. (Bagi link untuk entry itu sekali)
  7. Pemenang akan dipilih berdasarkan kecomelan masing-masing dan gaya posing yang menarik hati.
  8. Tarikh tutup penyertaan adalah pada 5 Februari 2010, tepat-tepat pada pukul 12.00 tengah malam.
  9. Top 10 bagi kedua-dua kategori akan diumumkan pada 10 Februari 2010.
  10. Top 5 akan diumukan pada 15 Februari 2010 dan pemenang akan diumukan pada 20 Februari 2010.
Berita baik . . . Anak/anak saudara/adik/cucu/cicit ; semua pun boleh join. Sukahati anda. Janji, memenuhi terma dan syarat kat atas !
 
Muhammad Tafsir
5 months old
Boy

5 comments:

Khairi said...

8 bulan? hei, sama umur dengan anak saya hehe. :)

Sakira said...

Yg di atas tu bukan anak saya.
Nephew :)

Ery said...

Ala... Baby sy x klua ag.. Gambar bapak dia bleh ?? Heheh

nOah said...

salam tuan punya blog..

sya dah join contest..
jgn lupa view okay..
hope i'll get luck!!

http://noahdarham.blogspot.com/2010/02/pretty-zaza-baby-face-contest.html

Sakira said...

Khairi : Saya salah. 5 bulan. *Malu-malu*

Ery : Haha. Itu saya xtau. Kena tanya Pretty Zaza ;)

Noah : Bukan I anjur larh sayang. Pretty Zaza.
Link ada di atas.