Tuesday, February 16

Kenapa Saya Hitam [18SX].

Ada sepasang suami isteri Mat Salleh, baru je kahwin. So, dorang pun pergi honeymoon di Afrika Selatan. Dorang ni sewa hotel murah je sebab nak budget duit. Dorang ni bukan lah kaya sangat, kayap je lebih.

Masa dah malam dah, dah naik katil dah, baju pun dah bukak abis dah. Lampu dah tutup dah pun. Si suami dia cakap kat bini dia (dalam bahasa omputeh lah), tapi dialihkan bahasa bunyi dia cam ni . . . "Sayang, kita nak make love ni, sayang dah ready ke nak dapat anak ?" Si bini pun cakap, "Not ye lah bebeh ! Abang beli la protection. I x sanggup nak dapat anak lagi ni." Si suami pun pakai baju balik, "Ok. Sayang rehat jap, abang pergi beli condom."

So tinggal lah bini dia kat hotel. Bini dia plak agaknya terlalu letih, so dia tertidur. Si suami pula pergi cari kondom. So bila dia sampai kat satu gerai kecik ni, dia nampak banyak condom. So dia nampak lah condom warna putih. Dia tanya "Kondom putih ni berapa harga ?" Orang Aftrika yang jual pun jawab . . . "Sepuluh sen satu keping." Dah tu dia nampak warna hitam pula "Hitam ni menarik gak, berapa harga sekeping ?" Orang Afrika tu jawab "Dua puluh sen sekeping." Dah tu dia nampak warna purple. "Wah ! Ini hebat. Berapa sekeping ?" Si jurujual Afrika jawab "Yang ni mahal sikit, 25 sen sekeping."


Dah tu si suami pun keluarkan dompet. Tup-tup dompet tak ada dalam poket. "Alamak ! Tertinggal pula kat hotel." Dah tu dia meraba-raba lah poket seluar mana tau kot-kot ada syiling ke. So nasib baik dia, ada 20 sen. Maka terpaksalah dia amik kondom warna hitam. Dah beli, dia pun jalan lah balik ke hotel.

Dalam masa si suami nak berjalan balik ke hotel, si bini tengah nyenyak tido kat hotel. Time tu ada pencuri Afrika (Negro) seludup masuk bilik, niat nak merompak. Tapi, bila dia nampak bini Mat Salleh ni, tak jadi lak. So dia pun tukar tune, nak rogol bini Mat Salleh tu pula. So tengah syok dia buat kerja, si bin pun agaknya terlalu mamai, dia pun naik syok. Tambah lak bilik gelap, si bini ingat suami dia yang buat . . . "Abang, best lah !" Si Negro pun dah selesai ngan bini omputeh ni, dia pun seludup keluar ikut tingkap. Si bini pun sambung balik tido.

Dah tu, si suami dia balik. Dia pun ready dengan memakai kondom hitamnya, pastu main lah ngan bini dia ni. Si bini pun naik syok lagi sekali.

Sembilan bulan kemudian, si bini cakap . . . "Abang, camner leh mengandung ni. Dah nak terberanak dah ni." si suami lak cakap "Camner nak buat sayang, abang beli kondom murah. Sebab tu bocor." So si bini pun selamat beranak kan anak. Tapi kulit anak omputeh ni lain sikit lah. Hitam berkilat.

Sembilan tahun kemudian, si anak bertanya kat bapak dia "Daddy, kenapa kulit saya hitam berkilat ?" Si bapak dengan selamba badaknya menjawab "Syukur la nak, kalau bapak ada lagi 5 sen, ko dah jadi color PURPLE dah, nak oiiiii !"

Note : Just a forwarded e-mail I felt like sharing.

14 comments:

Huda said...

haoi...sengales~

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

huhu..x leh bla....

Qisha said...

hahaha..memang lawak..

Cik Puan Drunbella said...

mak ai sengal giler.
hahahaha.
:D
free2 jer negro balun si isteri.
agagagaga.
>___<

Emora Valeria said...

Lawak gila =p

sYeNgEt ke senget?? said...

hahahhaha nk kaler biru buleh? lol

Emy... said...

haha...
siot je! =P

ringo said...

sob sob sob..

Kay said...

ahhahahaa..lawak2~ bagus cite nih!

tujuhhariseminggu said...

:p

kisahsensasi said...

ngeh2x.... nasib baik takde warna hijau... kalau tak sure jadi incredible hulk.... ;-)

gooseberries said...

hahah :)
mne dpt cter neh..x leh blah tol

I n n z said...

kelaka.
hahah

TeRRoRRiZZ said...

sempoiliticious!!!!!!!!!!
heheheheh