Friday, April 30

Contest : Buat Header Untuk Kaizen.

Siapa itu Kaizen ?

Mohd Khairunnizam atau lebih dikenali sebagai Kaizen Shinobi in blogosphere, is a 21 year old dude yang berasal dari Tawau. He started blogging from July 2009 but actively did so starting March this year.

. . . . . . . . . .

Chewahhh ! Nampak gaya macam dah nak membekalkan biography Kaizen dah kan ? Heh ! Saya takde larh kenal sangat budak ini. Just once in a while blogwalk to his blog - singgah² - baca² - shout² - and you get the picture, don't you ?

And there was once bila I singgah, I nampak mamat ni buat contest. Quite an easy one with a great reward. Seriously. The prizes - canteeek punya ! Ehh, wangi kot. Ha . . . Apa prizes itu - check it out for yourself here.

So, what is the contest about ? Our friend here baru² ini, telah menukar his layout. And bila dah tukar layout, you gotta tukar your header too. Ye larh, kalau layout dah satu macam - header lain macam . . . Orang visit rasa macam². Ehh, mengarut sudeh.

So . . . the contest is to mengcreate a header for him. And this is my one-hour-or-so attempt. Go ahead, give critics. Aku suka :)

Click on the image for a better larger view.

Dude, since you suruh buat a post tentang your blog, can I just give you a critic ? I tau I'm younger in blogosphere compared to you, tapi . . . Ohh well, kalau you nak baca, you baca. Taknak - tutup mata terus. Hehe :)

Satu jer critic I ; your background picture nampak agak keserabutan larh. The swirls and all. Hmm . . . Or maybe I jer kott yang rasa camtu. Thought nak bagitau. So, I did :)

P.S : Kalau nak tukar background, try this. Just my 2¢ :)

Note : Kalau korang join, jangan lupa to link SakiraLicious as your referrer.

+ Note : After reading this entry a few times I realize . . . gaya penulisan I dalam this entry is like that of a pemabuk's one. This means, I gotta sleep. Adios !

8 comments:

KaiZeN SHiNoBi said...

mcmne nak tukar layout blakang ek? nice gak tuh.. ahaks...

penyertaan anda diterima...

KaiZeN SHiNoBi said...

dah tukar... check it out... hehhee

FeeQ said...

Nice header..but for me too B&W

Sakira said...

@3272088733404493916.0
That's one of the 'syarat'. Hehe :)

Aidi-Safuan said...

dah menang nanti belanja mekdi okay. :p

sop said...

good luck

kaizen shinobi said...

yosh!

anda telah memenangi sebagai referal contest terbanyak

ahaks~ sila contact email sy di komputer_zam@yahoo.com bersama dan pilih antara Topup RM30 atau set one drop.. ahaks~

Sakira said...

@3073429332997300900.0
OMG ! Tak terexpect pun tu become referral contest terbanyak.
Thankieees. Akan ku e-mail once I make up my mind :)