Tuesday, April 13

What Do You Think Of My New Layout ?

Hey-hey. Bertukar lagi wajah SakiraLicious. Berjam-jam godek-godek HTML, ubah apa yang patut ikut selera saya - this is the result. Saya agak suka my last template, but suka ini juga ! Haha.


The thing I like about my new layout is ada warna background. Last time it was plain white. Memang kemas to look at, but just too white. Pfft.

Initially before this, I was designing a different blog layout. Memang kind of like kena lukis itu-ini for it. Tapi there was just one too many things wrong about the pictures and the coding. Malas dah nak handle it. Haha ! Will re-do it next time though.


Ohh ye, saya tak install balik Disqus. And I'm thinking of not reinstalling it back. Nak just use normal commenting format for now. Disqus lembap sikit. Biar larh my berpuluh-puluh comments for the entries before lesap begitu sahaja. Yang penting blog load cepat ;)

Apa pandangan korang about my new layout ? Your view is highly appreciated here !

8 comments:

Hazzy Ishak said...

komen ni lagi bagus kot...heeee

Epul Azimi said...

cantik dan kemas...:)

Syafiq Kadiran said...

simple n cute...
suke2...
xserabot ngn box yg banyak...

MyaFiza said...

simple n nice. sejuk mata memandang. very soft colour. i like it!

SyUhAdA said...

comey2..

aizuddin.com said...

lagi cun dari dulu..nice2

Sakira said...

Terima kasih semua - your comments are deeply appreciated :)

farenova said...

memang cantek.. suke sangat2, lengkap dengan favicon yg sgt kiut :)